Vender tilbake til Runners World og blogger 😉

For litt over et år siden takket jeg foreløpig for meg, som blogger på Runners World etter ca. 3 år. Jeg trengte å finne ut av litt forskjellig, dessuten utviklet jeg en løpeskade, som har hengt med gjennom hele 2018  og frem til nå og gjorde at jeg måtte avlyse den ene planen etter den andre utover året.

I fjor januar smalt jeg opp et innlegg på bloggen  (les her) om alle de store planene for løpeåret 2018, det var visst litt for kjepphøyt gjort. Jeg fikk gjennomført de første løpene og så måtte jeg avlyse resten av året.

Men nå er det nytt år og nye muligheter! Optimismen er tilbake! Jeg har mange og spennende drømmer, som gir meg pågangsmot, men som jeg ikke våger å sette ord på enda, fordi jeg ikke vet hvor fort det går å trene løpeformen opp igjen. Jeg vet ikke hva leggene mine tåler enda, derfor løpes det ikke mange km i uken, men det trenes i tillegg; både spinning, styrke, innendørs roing, litt yoga og turer.

Jeg kommer til å skrive om dette fremover på Runner World. Jeg har nemlig bestemt meg for å gå tilbake til RW og blogge der. Innleggene mine kommer ikke til å postes på Kondis slik de har blitt gjort i 2018. Det blir også mindre aktivitet på denne bloggen. Vil du følge med videre så sjekk ut bloggen på www.runnersworld.no

20181225_134956-01

Klar for nye eventyr!

 

 

One thought on “Vender tilbake til Runners World og blogger 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s