Time to fly.

På maori betyr Hoka “å fly” og One One betyr “jord”, så med Hoka One One sko flyr man over jorden. Der av setningen “Time to fly” ?

hoka-day-2

Jeg lurte på om jeg skulle holde en objektiv og saklig stil i dette innlegget, men det klarer jeg faktisk ikke, fordi jeg er sprekkeferdig av stolthet over å ha inngått en sponsoravtale med Hoka. Hvorfor det er så gøy er fordi de ville ha meg(!) med på laget, et lag bestående av blant andre profesjonelle idrettsutøvere, OL-vinnere, ladslagsutøvere og seriøst flinke ultraløpere. 😜 Hokasko har blitt tiltagende populære (skikkelig i vinden, #timetofly😉), så da passer det jo at de har en med på laget, som kan representere de vanlige dødelige også.

20170926_175053(0)-picsay-01

Hoka har flere veldig gode terrengsko. Her løper jeg med Speedgoat 1. Fantastisk grep!

Hoka har nå så mange forskjellige skomodeller, at de kan dekke de fleste områder og  brukere, både for de som driver med forskjellig typer idretter og trening, og for personer som trenger avlastning for føttene av forskjellige årsaker. De har også blitt populære som jobbsko, for eks blant helsearbeidere. Butikkene* som selger Hokasko har også gradvis blitt flere.

20170908_171942(1)-picsay-01

Hoka Clifton har blitt en av de mest populære modellene til Hoka.

Hoka One Ones historie: De franske, ihuga terrengløperne og grunnleggerne Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard utviklet maksimalistskoen da barfotløping og minimalistskotrenden var på høyden. Drevet av behovet for å forbedre terrengløperes opplevelse, og å skille seg ut fra den konvensjonelle filosofien i fht hvordan en sko skulle lages, designet de sko som tillot utøveren å løpe raskere, tryggere og lengre i nedoverbakker og i hardt terreng. Resultatet ble et vidt sortiment av sti, vei og banesko, som først og fremst la vekt på prestasjon og komfort. Jean-Luc Diard, medgrunnlegger av HOKA ONE ONE  har vært en bauta innen løping, fjell og friluftsindistrien i flere tiår. Før han ble med å grunnlegge HOKA ONE ONE i 2010, var han blant annet adm. dir i Salomon, styreleder i Arc’Teryx og satt i styret til Adidas. Han er med andre ord en mann med stor kompetanse på løpeskofeltet.

_MG_8099-01

Løping i Pyreneene i høst med Hoka Speedgoat 2.

Jeg har brukt Hokasko i over 3 år nå og har tatt i bruk 9 par allerede i denne perioden, og flere skal det bli! Dette samarbeidet er med på å gi meg videre motivasjon og inspirasjon til å fortsette med trening, løping og utforsking av verden med løpeskoene på.

Inneholder produkstplassering.

*Hokasko kan kjøpes hos blant annet Löplabbet, noen Sport 1 butikker, Platou, Oslo Sportslager og på nett.

 

2 thoughts on “Time to fly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s