Team Compressport

 

compressport-new-logo-sq-picsay

“Wherever you race we support you”.

Inneholder produktplassering

Da må jeg fortelle at jeg er en av dem som har blitt valgt ut til å representere Compressport i 2018! Stolt og veldig gøy!

20180111_195527-01

Utstyret i orden, da gjenstår bare helsen og formen.

Dette er et merke som jeg tidlig noterte meg (men med feil navn; Compressor-sport, til min samboers store fornøyelse. Compressport har ingenting med kompressor å gjøre, derimot med kompresjon😜). På større terrengløp var det alltid en veldig kul gjeng som sto på startstreken i fullt Compressportutstyr, de så svært så profesjonelle ut. Jeg lurte veldig på hvem de var og hvor de hadde fått tak i de klærne. Det var ikke lett å få tak i det merke i Norge for et par år siden, syntes jeg. Det var ofte tøffe spanjoler og barske terrengløpere, som ble sett i disse klærne.

Så hva betyr det da, at jeg nå kommer til å bli like barsk og tøff? Haha, I wish. Vi må fortsatt trene godt og forberede oss til løp. Utstyrspakken vi fikk inneholdt tekstiler, ingen fysiske prestasjonsfremmende substanser eller overlegen mental suverenitet på flaske, slik at vi slipper å trene. Nei, jobben blir like krevende, men, klær man trives i og er stolt av å bære kan ha uante positive bieffekter i et løp.

Compressport Norge og nettbutikken www.adrena.no, har nå satt sammen et team bestående av 20 terreng- og ultraløpere. I utgangspunktet skulle alle holde til i Oslo-området, fordi de vil arrangere treningsturer og samlinger utover 2018, som alle kan delta på, også dere som leser om dette nå. Jeg lurte lenge på om jeg skulle våge å søke om å få bli med i teamet, jeg bor jo i Ålesund, men droppet det, inntil jeg fikk vite at et utsøkt knippe ultraløpere fra Lofoten hadde blitt valgt ut til å bli med i temaet. Jeg kjenner tilfeldigvis denne flotte gjengen, så da kastet jeg meg rundt og sendte inn en søknad helt på tampen, og jammen ville de ha meg med!

Så hva innebærer dette? Jo, vi skal delta på Ecotrail Oslo, 26. mai, vi skal stille i klærne vi har fått når vi konkurrerer rundt om i verden i 2018. Det blir arrangert treningssamlinger i Oslo-området for alle som ønsker å delta og vi skal generelt sett være gode ambassadører for dette fremadstormende merket.

Compressport utvikler teknisk tøy og kompresjonsbekledning for terrengløping, triatlon, sykling og multisport. Dette er svært lette og praktiske produkter, i pustende materialer, og kompresjonsproduktene kan vise til dokumentert effekt. Compressport kommer fra Sveits og har på få år blitt en veletablert merkevare internasjonalt; tilgjengelig i 82 land. Produktene blir utviklet i samarbeid med utøvere, leger og produsenter med ekspertise på medisinsk kompresjon. Deretter blir produktene testet av mange hundre utøvere- profesjonelle og amatører, under ekstreme forhold som på Hawaii, Mont Blanc og i Saharaørkenen, før produktene blir tilgengelig for forbrukerne. Produktene er designet, utviklet og produsert i Europa. Compressport er partner med over 100 løp og arrangementer som for eksempel Ironman, Ultra- Trail Du Mont-Blanc, støtter 9 Pro Tour sykkelteam, 25 verdensmestere, 8 olympiske vinnere og 500 profesjonelle utøvere verden rundt.*

Ikke rart jeg er pitte litt stolt og synes dette er spennende!💖

* Avsnittet hentet fra adrena.no sine sider.

20180112_080544-01Jeg har plassert min blogg i bloggurat.net

One thought on “Team Compressport

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s