Det nye året 2018.

2018 kommer til å bli et spennende år, hvis alt går som det skal. Det er ofte knyttet en viss forventning og forhåpning til det å runde et nytt år. Etter jeg startet å løpe og stadige nye muligheter dukker opp så har ikke spenningen akkurat blitt mindre. 

20171125_131858(1)-01

De siste ukene har jeg ikke kunnet løpe som planlagt og ønsket, pga benhinnebetennelse i begge leggene. Det er frustrerende og samtidig utviklende, på en påtvunget måte, hvis jeg absolutt må innrømme det. Livet går liksom ikke under fordi man ikke kan løpe, selv ikke hvis man må stå over konkurranser (er ikke sikker på at jeg mener akkurat det). Jeg prøver å se positivt på det og tar det øyensynlig med ro, men under stresser jeg med at skadene kan medføre sabotering av forestående konkurranser. Får bare løpt et par korte turer i uken, det er mildt sagt dårlig oppkjøring til et terrengmaraton med mange høydemeter både opp og ned. 2018 har allerede blitt fylt opp med løp og turer jeg ser frem til med glede og spenning. Først ut er Transgrancanaria maraton i slutten av februar. Det er en konkurranse, som har en spesiell plass i løpehjertet mitt. Det er noe helt eget å delta i dette løpet, særlig når jeg får delt det med gode mennesker i tillegg.

Neste tur og løp er halvmaraton i Valencia i slutten av mars. Kan nesten ikke vente med å løpe og oppleve den byen igjen, FOR en stemning!

Så skal jeg ut på en ny og ukjent distanse, 60 km terrengløp i Sør Sverige, Österlen Spring Trail, i midten av april. Vet ikke hva jeg føler og tenker om akkurat det. Dette løpet forutsetter virkelig at jeg har en kropp, som er skadefri og er med på laget.

Neste løp er Ecotrail Oslo i slutten av mai. Har ikke bestemt meg for distanse enda, men vet jeg skal delta i Compressport sitt team. Jeg er nemlig blitt valgt ut som en av deltakerne i Compressport sitt løpeteam, yohoo! 🎉

Det neste fastsatte løpet er Oslo maraton i september. Som en av ambassadørene for Oslo maraton 2018 skal jeg prøve meg på helmaraton (har en snikende mistanke om at jeg har begynt å samle på maraton, har ikke innrømmet det ordentlig enda).

Så i oktober skal jeg ut på et nytt eventyr i Pyreneene, denne gangen som løpeleder på en ukelang løpecamp. Helt ny erfaring, som jeg virkelig ser frem til å dele med dere.

Dette er de foreløpige planene for det nye året. Det blir sikkert flere løp som klarer å snike seg inn innimellom, hvis alt går som det bør.

20161010_181840-02

Da gjenstår det bare å ønske alle et strålende nytt løpeår i 2018!! 

2 thoughts on “Det nye året 2018.

    1. Tusen takk! Veldig kjekke planer, spørs bare om jeg klarer dette. Fikk løpeforbud i går frem til jeg ikke kjenner mer til benhinnebetennelsen, skummelt i fht konkurranser som venter 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s