Vinn et års medlemskap i Kondis.

Inneholder produktplassering. 

(Bygget på et tidligere innlegg)

20171225_144742(0)-01

Da jeg begynte løpe i 2014, fant jeg raskt ut at jeg måtte abonnere på et løpemagasin. Det første bladet jeg  begynte å abonnere på var Kondis, og det har fulgt meg siden. Det jeg liker med Kondis er at det har en nærhet til meg som aktiv mosjonist, det tar opp aktuelle saker og dekker eventer som skjer rundt meg. En annen positiv ting med Kondis er at man får mange, gode fordeler med å være medlem. Kun etter èn handletur på for eksempel Löplabbet, så har man raskt dekket inn årsavgiften, man får nemlig 15 % i rabatt på alt man kjøper der. Det fine med alle de fremarbeidete rabbatene i Kondis er at man kan få rabatt på det meste rundt idretten sin, fra utstyr; klær, sko, tredemølle, skadeforebyggende artikler osv, til startkontingent på kontrollmålte løp, flyreiser og hotellopphold + mye mye mer.

Jeg er daglig innom nettstedet www.kondis.no. Den oppdateres fortløpende med stadig nytt, interessant og aktuelt stoff. Nettstedet har også egne lokalsider for de forskjellige områdene i landet. Siden Kondis har fulgt meg helt fra mine første løpesteg, så er det ekstra kjekt å kunne være ambassadør for denne frivillige organisasjonen.

Som medlem får du 10 magasin hjem i posten, mange nyttige medlemsfordeler og tilgang på interessante artikler, en del av disse er kun tilgjengelig for medlemmer.

Nå har du mulighet til å vinne 1 års medlemskap i Kondis og selv teste ut alt det jeg har nevnt av positive fordeler 😉 Det eneste du trenger å gjøre er å følge bloggen min. Trykk på + “Follow” når du går inn på angelikasverdrup.com.  Du kan selvfølgelig når som helst slutte å følge bloggen🤣🤔 men det kan lønne seg å følge med videre. Det kommer flere trekninger utover våren. Er du allerede medlem kan du fortsatt vinne, du får da  tilgodeskrevet neste år. Du deltar på samme måte.

Vinneren blir kontaktet. Han eller hun blir også annonsert på instagram kontoen min @angelikasverdrup.

One thought on “Vinn et års medlemskap i Kondis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s