Den optimale julegaven for løpeglade mennesker.

Hva med å gi deg selv eller noen løpeglade venner en opplevelse utenom det vanlige 🎁 

(Inneholder produktplassering) 

20171119_133502-01

Bli med til Valencia i mars! 🎉 Opplev en fantastisk stemning og et utrolig motiverende publikum mens du løper halvmaraton gjennom den flateste traseen  i Europa, samtidig som du får et innblikk i selve byen, spiser på gode restauranter, bor på et bra hotell og tilbringe tid med likesinnede, løpeglade personer i alle aldre. Sjekk ut programmet og book en plass eller flere her 😉

Eller bli med på en ukes trailcamp til Alquézar i Pyreneene i oktober, der vi løper i vakre omgivelser i fascinerende terreng, bor i en nydelig landsby, slapper av ved bassenget, besøker en olivenfabrikk og en vingård, nyter god mat og drikke i godt selskap.

received_1666191890097753-01

Abelone Lyng og jeg er løpelederne på trail campen sammen med lokalkjente løpeguider og Pampas travel. 

Hvis dette høres ut som en genial idé, noe det er 😉 (Jeg var nettopp der, både i Valencia og i Pyreneene, tilsammen 9 dager, og fikk en prøvesmak på alt og gleder meg allerede veldig til å få oppleve det på nytt) så sjekk ut programmet og book deg en plass her, gjennom pampastravel.se! Teksten på nettstedet kommer også snart på norsk 😉

Uansett så ønsker jeg deg en fin og behagelig Jul, både med og uten løpeskoene på! 🌲🎁🍀🌞

Hvis du lurer på hvordan det kan oppleves, så ta en titt på Valencia maraton 2017 og Løpeeventyret i Pyreneene

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s