Bli med meg å løpe halvmaraton i vakre Valencia i mars 2018 (nå med flere muligheter for rabatter).

“If you run, you can!” 

1382

Fra hotellet har vi denne utsikten til start og mål for halvmaraton. Kun 100 meter å gå. Valencia er en fascinerende blanding av gammelt historisk og futuristisk nytt.

Som nevnt i innlegget “Løpeinteressens ringvirkninger”  så dukker det stadig opp nye muligheter for motiverende opplevelser og utfordringer.  Jeg fikk plutselig en mail fra det svenske reiseselskapet Pampas Travel, som lurte på om jeg kunne tenke meg å inngå et samarbeid med dem om fremtidige løpereiser, både til løpskonkurranser og løpecamper. Jeg reiser til Pyreneene i slutten av november for å undersøke muligheter for fremtidige løpecamper og for å bli bedre kjent med personene som representerer Pampas Travel. I mellomtiden har de allerede tilbudt meg å bli løpeleder og inspirator for en gruppe løpeglade personer, som har lyst til å løpe halvmaraton i Valencia til våren, nærmere bestemt 24. mars 2018. Dette er noe jeg ikke kunne si nei til!

20171118_171050

Her løper vi inn til mål, “over” vannet. De har endret start og mål for halvmaraton, fra marinaen til samme sted som helmaraton går. Det betyr at opplevelsen blir enda mer spektakulær! 

Valencia har oppnådd gullstandard for sitt løpsarrangement. Løypen er regnet som en av de to raskeste i Europa. Dette er et løp for absolutt alle, fra den som skal prøve seg på sitt første halvmaraton til verdenseliten, som også møter opp sammen med oss og skal løpe. IAAF/ Trinidad Alfonso World Half Marathon Championships Valencia 2018 er nemlig lagt inn i samme løp som vi skal stille i, hvor kult er ikke det?

2274b537-1bbb-4cc6-b6d0-c788608c06d2

Løypen er tilnærmet paddeflat, så ingen behov for slitsom bakketrening i forkant. Løypen er lagt om fra tidligere år, for å få den enda raskere. Det er derfor stor sjanse for at alle som stiller kan oppleve å få en ny personlig bestetid på halvmaraton. Det ligger stor prestisje i å kunne bli byen der det ble satt en ny verdensrekord på halvmaraton.

58875355258d8

Valencia er også en by med vakre, gamle bygninger og sjarmerende gater. Vi vil også rekke å få med oss dette i løpet av de dagene vi besøker byen.

Nå håper jeg du har lyst til å benytte muligheten til å bli med meg på en 4 dagers tur til Valencia, der alt er ordnet og tatt hånd om, fra transport fra du lander i Valencia og hotell til god mat og guiding (du må kjøpe flybilletter selv) . Det eneste du skal ta hånd om er å gjennomføre selve halvmaratondistansen.

Få en opplevelsesrik start på konkurransesesongen med et spektakulært løp i vakre Valencia.

Store fordeler ved rask påmelding! Se her:

Hvis du melder deg på innen 24/12 2017 får du SEK 750.-  rabatt på gruppereisen til Valencia og halvmaraton. 

Pampas travel har gjort enda en vri slik at du faktisk har mulighet til å få store prosenter tilbake på innbetalt sum, se her:

De utlyser en konkurranse mellom alle norske og svenske deltagere som har meldt seg på. Den som kommer på:                                                                                                                                                            1.  plass får tilbake 100% av summen (OBS iKKE Flybilletten)

2. plass 75% av summen (OBS iKKE Flybilletten)

3. plass 50% av summen (OBS iKKE Flybilletten)

4. plass 25% av summen (OBS iKKE Flybilletten)

Gå inn og meld deg på her!

 

Inneholder produktplassering.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s