En gavepakke av inspirasjon og fordeler .

20171011_163423-01

Da jeg begynte å ta mine første prøvende joggesteg (bortgjemt fra omverdenen, pga flauhet over å bli sett joggende) for snart 3.5 år siden, ante jeg ingenting om den store, interessante løpeverden med alle dens uendelige muligheter og gleder. Det var boken “Born to run” som trigget løpegnisten og det var den påfølgende litteraturen, i tillegg til eget utvikling som løper, som motiverte meg til å fortsette. Jeg fant raskt ut at jeg måtte abonnere på et løpemagasin, slik at jeg kunne få innblikk i hva som rørte seg innenfor feltet. Det første bladet jeg skaffet meg og begynte å abonnere på var Kondis, og det har fulgt meg siden. Det jeg liker med Kondis er at det har en nærhet til meg som aktiv mosjonist, det tar opp aktuelle saker og dekker eventer som skjer rundt meg. En annen stor fordel med Kondis er at man får et ganske så stort antall gode fordeler med å være medlem. Kun etter èn handletur på for eksempel Løplabbet, så har man raskt dekket inn årsavgiften, man får nemlig 15 % i rabatt på alt man kjøper der. Det fine med alle de fremarbeidete rabbatene i Kondis er at man kan få rabatt på det meste rundt idretten sin, fra utstyr; klær, sko, tredemølle, skadeforebyggende artikler osv, til startkontingent på kontrollmålte løp, flyreiser og hotellopphold + mye mye mer.                                  Kondis er også på nett: www.kondis.no , her kan du også melde deg inn og lese om alle fordelene. Denne nettsiden er jeg daglig innom, den oppdateres fortløpende med stadig nytt, interessant og aktuelt stoff. Nettstedet har også egne lokalsider for de forskjellige områdene i landet. Siden Kondis har fulgt meg helt fra mine første løpesteg, så føles det ekstra kjekt og riktig å takke ja til å bli ambassadør for denne organisasjonen.

Hvis du ikke allerede er medlem i kondis, så anbefaler jeg deg på det sterkeste at du blir det og begynner å benytte deg av alle fordelene som medfølger. Du får 10 magasin hjem i posten, mange nyttige medlemsfordeler og rabatt på innmelding hvis du bruker rabattkoden: #ANGELIKA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s